Vállalati finanszírozás Printer Nyomtatás
Nemzetközi > Magyarország > Szolgáltatások > Vállalati finanszírozás
 
Áttekintés
 

Mennyit is ér az Ön ingatlan portfoliója?

A költségvetés irodákra és más ingatlanokra fordított arányának alapján látható, hogy az eredményt legjobban az ingatlanok határozzák meg. A pénzügyi eredményesség a cég sikere a kiadási igények és a pénzügyi mutatók összhangba hozásában. A cél világos, de az oda vezető út buktatókkal van tele. A Jones Lang LaSalle ingatlan finanszírozási szakértői csapata segíti az ön stratégiáját az ingatlanokban rejlő értékek kiaknázásában.

A legnagyobb globális, az ingatlanpiacokat és a pénzpiacokat egyaránt jó ismerő professzionális szolgáltató cégként segíteni tudjuk Önt az ingatlanportfoiója legeredményesebbé tételében. Emelkedő pénzügyi kihívások ? - Csak nyugodtan nézzünk szembe velük! Mi kidolgozzuk az Ön vállalatának ingatlanfinanszírozási stratégiáját, melyben a finanszírozás, a kihasználási döntések valamint az adó és pénzügyi környezet összhangban van.

Ha Ön egy ingatlan, vagy egy világméretű hálózat felett rendelkezik, mi egy olyan szakértői csapatot biztosítunk, mely Önnek szóló javaslatokat állít össze.

 
Kapcsolódó szolgáltatások
© Copyright 2014 Jones Lang LaSalle Adatvédelmi nyilatkozat  | Használati feltételek  | Oldaltérkép