Befektetés menedzsment Printer Nyomtatás
Nemzetközi > Magyarország > Szolgáltatások > Befektetés menedzsment
 
Áttekintés
 

Jones Lang LaSalle Investment ManagementIngatlanpiaci tapasztalat – befektetési szakértelem

A LaSalle Investment Management a Jones Lang LaSalle működésében független, 100%-ban saját tulajdonú leányvállalata. Mint a világ egyik vezető ingatlan befektetési alapkezelője, több mint USD 54 milliárd értékű vagyont kezel. Tevékenysége kiterjed az összes ingatlantípusra Európában, az Ázsia - Csendes-óceáni, és az Amerikai térségben.

Befektetési csapataink függetlenül működnek, de egyben kihasználják a globális cég által nyújtott lehetőségeket. Részletes helyi ismereteink és globális rálátásunk alapján lehetőségünk van személyre szabott, innovatív különböző kockázatú és megtérülésű befektetési stratégiák kidolgozására ügyfeleink számára, a világ bármely pontján. Ügyfeleink között megtalálhatók nyugdíjalapok, társaságok, független állami vagyon-alapok, alapítványok, biztosító társaságok és nagy magánvagyonnal rendelkezők befektetéseinek kezelői.

Sikereinket az általunk elért teljesítmény és ügyfeleink elégedettségének függvényében mérjük, és büszkék vagyunk arra, hogy ebben az iparágban mi rendelkezünk a legnagyobb tartós ügyfél körrel.

További információ az ingatlanbefektetés menedzsmentről:
LaSalle Investment Management

 
© Copyright 2014 Jones Lang LaSalle Adatvédelmi nyilatkozat  | Használati feltételek  | Oldaltérkép